Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Ανακοινώσεις Διαχειριστή

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ (ΝΕΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ) ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ OPENECLASS
- Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 -

Οι Φοιτητές που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά την Υπηρεσία OpeneClass  απαιτείται να κάνουν  ΕΓΓΡΑΦΗ  στην Πλατφόρμα OpeneClass χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που απέκτησαν κατά την Ενεργοποίηση Λογαρισμού στην Υπηρεσία URegister.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Λόγω θεμάτων συγχρονισμού μεταξύ των Πληροφοριακών Συστημάτων, η ΕΙΣΟΔΟΣ στην υπηρεσία  Openeclass,  είναι εφικτή την επομένη ημέρα από αυτή της Ενεργοποίησης  Ηλεκτρονικού Λογαριασμού – URegister χρησιμοποιώντας τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  που αποκτήσατε.

Δυνατότητα ΕΓΓΡΑΦΗΣ στην Πλατφόρμα σας έχουν ΜΟΝΟ οι  ΕΝΕΡΓΟΙ Φοιτητές. (Οι Φοιτητές σε διακοπή σπουδών ή που έχουν διαγραφεί από το τμήμα ή έχουν καταστεί πτυχιούχοι δεν έχουν δικαίωμα  Εγγραφής).

Τα βήματα για την ΕΓΓΡΑΦΗ Φοιτητή στην Πλατφόρμα είναι:

  1. Επιλέξτε πάνω αριστερά "Εγγραφή Χρήστη".
  2. Στην συνέχεια "Ενεργοποίηση Λογαριασμού για Φοιτητές".
  3. Εισάγετε στα πεδία τα στοιχέχετε αποκτήσει κατά την Ενεργοποίηση Λογαρισμού στην Υπηρεσία URegister.
  4. Για να συνεχίσετε επιλέξτε "Υποβολή".
  5. Στο νέο παράθυρο που θα εμφανισθεί ελέγξτε τα στοιχεία σας και συμπληρώστε τα κενά πεδία . ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αυτά με τον (*).
  6. Για να συνεχίσετε επιλέξτε "Εγγραφή".

Η διαδικασία "Εγγραφής" έχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.

Μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας θα σας σταλεί μήνυμα "Επιβεβαίωσης Ενεργοποίησης Λογαριασμού" στο ακαδημαϊκό σας email .

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Σας ενημερώνουμε ότι η Επικοινωνία - Ενημέρωση από και με τους διδάσκοντες της Υπηρεσίας OpeneClass γίνετε ΜΟΝΟ με το ακαδημαϊκό σας email.