Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ UREGISTER
- Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 -

Όσοι έχετε κάνει Ενεργοποίηση Λογαρισμού στο URegister και αντιμετωπίζετε ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ σε κάποια Υπηρεσία διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα παρακάτω:

  1. ΑΡΧΙΚΑ δοκιμάστε να κάνετε ΕΙΣΟΔΟ με τα στοιχεία (Username-Password) που διαθέτετε στην Υπηρεσία Διαχείρισης Κωδικού Χρήστη - My Password (https://mypassword.teiwest.gr) .
  2. Εάν η ΕΙΣΟΔΟΣ είναι ΕΠΙΤΥΧΗ σημαίνει ότι διαθέτετε τα ΣΩΣΤΑ στοιχεία Ακαδημαϊκού Λογαριασμού και το πρόβλημα προφανώς οφείλετε στην Υπηρεσία και ΔΕΝ απαιτείται αλλαγή κωδικού. (Επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή της Υπηρεσίας και αναφέρετε το πρόβλημα σας).
  3. Εάν η ΕΙΣΟΔΟΣ είναι ΑΝΕΠΙΤΥΧΗ τότε τα στοιχεία Ακαδημαϊκού Λογαριασμού είναι ΛΑΘΟΣ και θα πρέπει να κάνετε Ανάκτηση Κωδικού πατώντας στον σύνδεσμο με την ένδειξη " Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου"

Οι εισακτέοι από τον Σεπτέμβριο του 2017 και μετέπειτα χρησιμοποιούν το eΜail ή το Κινητό που είχαν δηλώσει στο σύστημα προεγγραφών του Υπουργείου εκτός και αν έχουν δηλώσει κάποιο άλλο κατά την εγγραφή τους στην Γραμματεία τους.

Στην περίπτωση που ΔΕΝ γνωρίζετε το eΜail ή το Κινητό που έχετε δηλωμένο στείλετε το άιτημά σας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας My Password που θα βρείτε [ ΕΔΩ... ]