Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Ανακοινώσεις

ΝΕΩΤΕΡΗ ενημέρωση για Ηλεκτρονική Παράδοση Προσωπικού Λογαριασμού (username, password) UPNet ID φοιτητών του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Πανεπιστήμιο Πατρών
- Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 -

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους φοιτητές του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας ότι από 5 Σεπτεμβρίου έχει ξεκινήσει η διαδικασία παραλαβής νέων Ιδρυματικών Λογαριασμών στις υπηρεσίες τηλεματικής του Πανεπιστημίου Πατρών (Upnet ID). Με αυτούς τους κωδικούς θα αποκτήσετε σταδιακά πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες τηλεματικής του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και των συνεργαζόμενων φορέων.

Αναλυτικότερα η κατάσταση μετάβασης ανά υπηρεσία έχει ως εξής:

 • e-students: Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μετάβασης και για να εισέλθετε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ακόμα τους παλιούς σας κωδικούς από το u-register. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετάβασης.
 • Eclass: Για είσοδο στα Eclass του πρώην TEI θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τους παλιούς κωδικούς που είχατε εκδώσει από το u-register.
  Για είσοδο στο eclass του Παν. Πατρών https://eclass.upatras.gr/ θα πρέπει να κάνετε εγγραφή με το Νέο Upnet ID σας. Σταδιακά όλα τα μαθήματα θα μεταφερθούν στην πλατφόρμα eclass του Πανεπιστημίου Πατρών.
 • Εύδοξος: Η διαδικασία μετάβασης έχει ολοκληρωθεί και μπορείτε να συνδεθείτε ήδη με τους νέους σας κωδικούς στο παλιό σας profile. Οι παλιοί κωδικοί δεν είναι λειτουργικοί για την υπηρεσία.
 • Ακαδημαϊκή Ταυτότητα: Η διαδικασία μετάβασης θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση ώστε να εκδώσετε τις νέες σας Ακαδημαϊκές Κάρτες.
 • Email: Μπορείτε να χρησιμοποιείτε κανονικά την υπηρεσία email του Πανεπιστημίου Πατρών με emails της μορφής upw(A.M.)@upnet.gr. Η χρήση της παλιότερης υπηρεσίας δεν διακόπτεται προς το παρόν.
 • Σίτιση: Μπορείτε να υποβάλετε κανονικά την αίτηση σας με τους νέους σας κωδικούς στο https://sitisi.upatras.gr/
 • Office 365 Education: Οι νέοι λογαριασμοί έχουν δημιουργηθεί και μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τη σουίτα Office365 σε μέχρι 5 υπολογιστές σας. Περισσότερα στη σελίδα της υπηρεσίας.
 • Λογισμικά Ακαδημαϊκής Χρήσης: Μπορείτε να κάνετε κανονικά χρήση όλων των λογισμικών ακαδημαϊκής χρήσης που παρέχει το Παν. Πατρών. Περισσότερα στην σελίδα του λογισμικού.
 • Λοιπές υπηρεσίες: Μπορείτε να χρησιμοποιείτε κανονικά όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες τηλεματικής που παρέχονται στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών όπως περιγράφονται στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.upnet.gr/users/students/

Επίσης μπορείτε να συμβουλευτείτε ένα από τα διαθέσιμα εγχειρίδια για καλύτερη χρήση των υπηρεσιών του Upnet.

Στην ενότητα συχνές ερωτήσεις μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματα σου σχετικά με τις υπηρεσίες του Upnet.

Αν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμα τον λογαριασμό σας μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ UPnet ID

Για την διαδικασία θα χρειαστείτε τον Αριθμό Μητρώου του Τμήματός σας στο πρώην ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος και το ακαδημαϊκό ή το προσωπικό σας email επικοινωνίας που υπήρχαν καταχωρημένα στην καρτέλα σας, στο Φοιτητολόγιο (e-Students) του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Για να ξεκινήσετε την διαδικασία πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα

Οδηγίες: Μπορείτε να δείτε βήμα-βήμα την διαδικασία Παραλαβής Στοιχείων Λογαριασμού UpNetID ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε >>>Εδώ...<<< .